Bier, Wijn, Whisky, Rum, Gedestileerd en Fris

Winkel

Op 15 mei 2020 opende The Skiff Liquor Store zijn deur aan de Kampstraat 2BC in Hilversum.

Naast een uitgebreid aanbod in bier, wijn, whisky, rum, gedestilleerd, frisdranken en cadeauverpakkingen hebben wij ook een ruim aanbod in unieke, aparte en verzamelaars producten.
Zo vind je bij ons bijvoorbeeld drank van bands zoals Motörhead, Slayer, AC/DC, Rammstein en The Rolling Stones en gelimiteerde whisky releases.
En ook de wijn liefhebbers kunnen bij ons terecht met meer dan 100 verschillende wijnen met veelal labels die voorheen eigenlijk alleen in restaurants werden geschonken.

Oorspronkelijk opende wij al op 31 januari 2013 als Café The Skiff, met een hoog rock ‘n roll gehalte en flink wat speciaal bieren van zowel op de tap als op fles.
Regelmatig optredens van diverse bands van zowel binnen als buitenland en zelfs grote namen o.a.: Jaya the Cat, Peter Pan Speedrock, Green Lizard, The Toasters, Bob Wayne en The Interrupters!
Ook onze andere activiteiten, bingo, pool en dart competitie, Halloween,  DJ avonden en de immens populaire Intro Quiz met quizmaster Branco Beuken bleven niet onopgemerkt.
Bom vol en oer gezellig tot dat we op zondag 15 maart 2020 om 18:00 uur door de overheid verplicht dicht moesten vanwege Covid-19… 

In eerste instantie zou het voor 3 weken zijn maar dat werd al snel verlengd.
We hebben het café van boven tot beneden schoongemaakt, achterstallig onderhoud gedaan zodat alles er fris en fruitig bijstond voor als we weer open mochten.
Een aantal succesvolle acties met verkoop van bieren vanuit het raam en een paas special met 2 fantastische maaltijden van chef kok’s Max Bentum en Raymond van Geelen volgden.
Maar het besef dat dat niet genoeg was en er voorlopig met heel wat beperking opgelegd zouden worden (1,5 meter afstand, maximiaal 30 personen binnen) bezorgden ons de nodige zorgen.
Wat kunnen wij goed en wat mag er nog wel, drank verkopen en winkels mogen wel open zijn!

Na heel wat getouw trek met de gemeente, uitdenken, passen en meten en verbouwen is The Skiff Liquor Store geboren!
Nu de winkel alweer een tijdje draait en groeiende is willen we ook graag de vraag van buiten Hilversum vervullen via deze webshop.

Op deze manier hopen wij deze crisis door te komen en straks weer als café verder te kunnen gaan.
Wij kunnen dan ook niet op tegen aanbiedingsprijzen van grote concerns of garanderen dat de producten de volgende dag al in huis zijn.
Maar we doen wel ons uiterste best om zowel de bekende dranken als de unieke bij u thuis te krijgen met dezelfde passie en service zoals te ervaren was bij ons in het café.

LEEFTIJDSCHECK

Door op enter te klikken verklaar ik dat ik ouder ben dan 18 jaar

Geniet altijd op een verantwoorde manier